Vloeronderhoud

Vloeren ondergaan doorgaans intensief gebruik. Om ze in optimale conditie te houden, is het van essentieel belang om ze regelmatig en grondig te laten onderhouden. Dit draagt aanzienlijk bij aan de levensduur van de vloer en zorgt ervoor dat deze te allen tijde een representatieve uitstraling behoudt.

 

Offerte aanvragenContact opnemen

Nauwkeurig vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een tijdrovende klus die nauwkeurigheid vereist, vooral bij grotere vloeroppervlakten. Het is daarom verstandig om deze taak toe te vertrouwen aan professionele partijen. Wij hanteren de nieuwste methoden om ervoor te zorgen dat uw vloer in optimale staat blijft. In samenwerking met u stellen we een onderhoudsplan op dat op de meest efficiënte wijze het beste resultaat bereikt.

Optimale Levensduur

Regelmatig en professioneel vloeronderhoud verlengt de levensduur en behoudt de representatieve uitstraling.

Efficiënt Onderhoudsplan

Wij stellen samen met u een onderhoudsplan op, waarbij we nauwkeurigheid en efficiëntie combineren voor het beste resultaat.

Innovatieve behandelingen

Onze goed opgeleide professionals passen de nieuwste methoden toe, garanderen duurzaamheid en blijven op de hoogte van de laatste trends in vloeronderhoud.

Duurzaam vloeronderhoud

Naast de dagelijkse of wekelijkse schoonmaak is het belangrijk om vloeren regelmatig te onderhouden. Vloeronderhoud vereist expertise van goed opgeleide professionals die bekend zijn met de juiste behandeling voor elk vloertype. Een doeltreffende behandeling kan de vloer weer in bijna nieuwstaat brengen en krassen en oneffenheden verwijderen.

Omdat wij altijd werken volgens de laatste trends en met de nieuwste machines, blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van vloeronderhoud. Hierdoor kunnen we garanderen dat uw vloer wordt gereinigd en onderhouden volgens de nieuwste richtlijnen en methoden, altijd met aandacht voor duurzaamheid en milieubewustheid.

Voor verschillende vloertypes passen we diverse behandelingen toe. Harde vloersoorten en stenen vloeren worden periodiek geschrobd voor optimale reiniging. Linoleum- en marmoleumvloeren ondergaan een combinatie van schrobben, conserveren of sprayen om vuilafstoting te bevorderen, kleine verstoringen en krassen te herstellen, en de glans te behouden.

Natuurstenen vloeren ondergaan een kristallisatieproces, waardoor krasjes en oneffenheden minder zichtbaar of zelfs onzichtbaar worden en een doffe vloer zijn oorspronkelijke glans herwint. Fabrieks- en keukenvloeren, die vaak blootstaan aan vuil, vlekken en vocht, voorzien we van een speciale vochtwerende coating.

Neem direct contact op

Email

info@select-groep.nl

Adres

Deltazijde 24J
1261 ZM Blaricum

Telefoon

06 36 06 55 98

Vraag een offerte aan