Regulier onderhoud

Een goed onderhouden gebouw is niet alleen een visitekaartje, maar zorgt ook voor een prettige werkomgeving. Wij helpen u met uitgebreid onderhoud, inclusief het schoonmaken van dagelijkse ruimtes en minder zichtbare plekken, evenals periodiek grondig schoonmaakonderhoud.

 

Offerte aanvragenContact opnemen

Efficiënt Schoonmaakbeheer

Op locaties waar wij verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud, werken wij doorgaans met resultaatgerichte schoonmaakcontracten. Hierbij richten wij ons alleen op de ruimtes die daadwerkelijk op die dag in gebruik zijn genomen. Voorafgaand aan onze dienstverlening worden meetbare resultaten met u afgesproken, waar wij ons aan houden.

Dagelijks onderhoud

Dagelijks onderhoud met efficiënte schoonmaakcontracten, gericht op in gebruik zijnde ruimtes voor een representatieve uitstraling.

Periodiek onderhoud

Kantoren en gebouwen vereisen periodiek onderhoud. Onze voor- en najaar schoonmaak omvat een grondige reiniging met geavanceerde technieken, afgestemd op specifieke behoeften.

Geavanceerd onderhoud

Ons dagelijks en periodiek onderhoud maakt gebruik van geavanceerde technieken en methoden, voor een representatieve uitstraling in alle ruimtes.

Resultaatgericht onderhoud

Dagelijks onderhoud
Door dagelijks onderhoud aan uw pand te bieden, garanderen wij dat alle ruimtes en de gevel te allen tijde een representatieve uitstraling behouden. Voor aanvang van onze werkzaamheden stemmen we met u af over uw specifieke wensen, en wij zorgen ervoor dat uw pand dagelijks aan deze wensen voldoet. Mochten onze medewerkers tijdens hun rondes extra of ander onderhoud signaleren, dan nemen wij direct contact met u op.

Bij resultaatgericht dagelijks schoonmaakonderhoud richten wij ons enkel op de gebruikte ruimtes, waarbij we niet gebonden zijn aan een standaardprogramma. Efficiëntie staat hierbij centraal. Indien een kantoor niet in gebruik is, wordt het overgeslagen, terwijl ruimtes die consistent gebruikt worden, zoals de entree en toiletten, dagelijks worden meegenomen.

Periodiek Onderhoud
Niet alleen woningen, maar ook kantoorpanden, parkeergarages en flatgebouwen vereisen periodiek schoonmaakonderhoud. Wij voeren dit onderhoud regelmatig uit in de vorm van voor- of najaar schoonmaak. Hierbij krijgen vloeren, richels, sanitair en hoge randen een grondige schoonmaakbeurt, waardoor ook de minder zichtbare en dagelijks ongebruikte ruimtes schoon blijven.

Voor al onze schoonmaakonderhoudswerkzaamheden maken we gebruik van geavanceerde technieken en middelen. Hoewel we in sommige situaties nog steeds de mop gebruiken voor het borstelen van vloeren, passen we ook regelmatig hogedrukreiniging of andere methoden toe, afhankelijk van de ruimte, het materiaal en de specifieke schoonmaakbehoefte.

Neem direct contact op

Email

info@select-groep.nl

Adres

Deltazijde 24J
1261 ZM Blaricum

Telefoon

06 36 06 55 98

Vraag een offerte aan