Over ons

Ontdek onze flexibiliteit, toewijding en efficiënte aanpak, variërend van dagelijks onderhoud tot gespecialiseerde diensten zoals vloeronderhoud, glasbewassing, ongediertebestrijding, en bouwschoonmaak.

 

06 36 06 55 98
info@select-groep.nl
Onze diensten

Vertrouw op onze diensten

Bij Select Facility B.V. streven we ernaar om een vertrouwde en professionele partner te zijn in de schoonmaakbranche. Deze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid vormt de kern van onze dienstverlening. We onderscheiden ons door niet alleen dagelijks onderhoud aan te bieden, maar ook gespecialiseerde diensten zoals vloeronderhoud, glasbewassing, ongediertebestrijding, gevelreiniging en bouwschoonmaak.

Met een team van goed opgeleide professionals en een focus op veiligheid en duurzaamheid, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op de omgevingen waarin we werken. Ontdek hoe onze toewijding aan kwaliteit en service uw schoonmaakbehoeften kan vervullen en uw ruimtes een representatieve uitstraling kan geven.

Onze diensten

Snelheid en professionaliteit

Met snelle communicatie bieden wij professionele hulp. Ons goed opgeleide team lost werkvloersituaties snel en efficiënt op voor optimale service.

Flexibiliteit

Of het nu een eenmalige opdracht betreft of een langdurige samenwerking, wij passen onze diensten naadloos aan op uw specifieke behoeften.

Klantgericht

Actief meedenken, luisteren naar ideeën en oplossingen bieden die passen bij unieke situaties. Onze communicatieve aanpak versterkt de band met onze klanten.

Altijd beschikbaar

Wij zijn altijd beschikbaar, 24/7. Onze rayonmanagers en voormannen staan direct paraat voor snelle oplossingen.

Neem direct contact op

Email

info@select-groep.nl

Adres

Deltazijde 24J
1261 ZM Blaricum

Telefoon

06 36 06 55 98

Vraag een offerte aan