Onze keurmerken

Select Facility Groep B.V. heeft het Keurmerk Schoon, dat garant staat voor de kwaliteit en (financiële) betrouwbaarheid van onze diensten. We beschikken ook over de module Glas & Gevel, die zorgt voor een veilige werkomgeving. Bovendien hebben we de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche ondertekend, waarmee we ons verbinden aan eerlijk en verantwoord ondernemen in de sector.

 

De vijf zekerheden van het Keurmerk Schoon

  • Met onze NEN4400-1-certificering (SNA-norm) bent u maximaal beschermd tegen ketenaansprakelijkheid. Wij hebben onze financiële en personele administratie op orde. Wij dragen belasting en premies correct af en onze werknemers mogen in Nederland werken.
  • Met onze VCA-certificering, een RI&E voor elk afzonder object en jaarlijks gekeurde middelen en materialen borgen wij een veilige werkomgeving voor onze en uw medewerkers. We houden ons aan de afspraken uit de cao voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche. We betalen onze medewerkers een goed loon (20% boven wettelijk minimum), zorgen voor een reële werkdruk en goede arbeidsvoorwaarden (26 vrije dagen bij 38 uur, eindejaarsuitkering, pensioenopbouw, uiteenlopende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, Eerder Stoppen met Werken-regeling)
  • Wij voeren de schoonmaakwerkzaamheden volgens afspraak uit.
  • Wij hebben de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, waarmee we bijdragen aan duurzame marktwerking (kwaliteit boven prijs).

Een onafhankelijke keuringsinstantie toetst en keurt ons een/twee keer per jaar op bovenstaande vijf onderdelen.