Glasbewassing

Schone ramen zijn cruciaal voor een verzorgde gevel en vormen het visitekaartje van uw bedrijf. Ze dragen bij aan een positieve sfeer binnen het pand. Regelmatige glasbewassing is noodzakelijk om ramen en kozijnen in optimale staat te houden.

 

Offerte aanvragenContact opnemen

Stralend schoon glas

Glasbewassing wordt met precisie uitgevoerd door specialisten met expertise in werken op hoogte. Het uitbesteden van glasbewassing is een gangbare praktijk, en bij ons kunt u vertrouwen op betrouwbare vakmensen. Verzekerd van een veilige werkwijze en hoogwaardige glasbewassing, streven we naar streeploos schone ramen, essentieel voor een optimale uitstraling.

Glashelder visitekaartje

Schone ramen dragen bij aan een professionele en representatieve uitstraling van het bedrijfspand, wat een positieve indruk achterlaat bij klanten en bezoekers.

Verlenging levensduur

Regelmatige glasbewassing helpt de levensduur van ramen en kozijnen te verlengen door de opbouw van vuil, corrosie en andere schadelijke stoffen te verminderen.

Hygiëne en gezondheid

Schone ramen verminderen de accumulatie van stof, allergenen en andere verontreinigingen, waardoor een hygiënische en gezonde werkomgeving wordt bevorderd.

Veilig hoog glanzen

Veiligheid heeft altijd de hoogste prioriteit, zowel voor buurtbewoners als voor onze glazenwassers. We werken volgens de Arbo-regelgeving voor glasbewassing en stellen voor elke opdracht een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E)-rapportage op, die we met u bespreken. Onze specialisten zijn getraind om voor hun werkzaamheden een Last Minute Risk Analysis (LMRA) uit te voeren, waardoor elke verandering aan het gebouw of de omgeving inzichtelijk wordt. Op basis van deze informatie updaten zij de RI&E-rapportage.

We realiseren ons dat niet alleen de kwaliteit van onze diensten van belang is, maar ook de kwaliteit en houding van ons personeel. Onze medewerkers zijn allen opgeleide en gediplomeerde glazenwassers die worden getraind in klantgericht handelen met een glimlach. Hun representativiteit is voor ons van groot belang, aangezien zij uiteindelijk ons visitekaartje vormen.

Neem direct contact op

Email

info@select-groep.nl

Adres

Deltazijde 24J
1261 ZM Blaricum

Telefoon

06 36 06 55 98

Vraag een offerte aan