Gevelreiniging

Een goed onderhouden gevel is essentieel voor een positieve eerste indruk van een gebouw. De staat ervan beïnvloedt sterk het vertrouwen en de professionele uitstraling. Onze experts staan klaar om u te assisteren met hoogwaardige gevelreiniging.

 

Offerte aanvragenContact opnemen

Frisse gevels

Bij gevelreiniging richten we ons op het verwijderen van verschillende vormen van aanslag, zoals mossen, klimop, verfresten, roet, zure regen of muurschilderingen. De methode die we toepassen, is volledig afgestemd op het specifieke type vuil dat moet worden verwijderd. Voordat we aan de slag gaan, voeren we altijd een grondige analyse uit en presenteren we een gedetailleerd plan van aanpak.

Professionele uitstraling

De uitstraling van uw gebouw begint bij een goed onderhouden gevel, wat vertrouwen opbouwt en een positieve eerste indruk creëert.

Duurzaam resultaat

Onze gevelreiniging garandeert niet alleen directe resultaten maar zorgt ook voor duurzaamheid, waardoor uw gevel langdurig schoon en representatief blijft.

Veilig & milieuvriendelijk

Ons team is niet alleen professioneel in gevelreiniging, maar ook veiligheidsbewust met VCA-certificering, waardoor u met een gerust hart kunt vertrouwen op onze diensten.

Veiligheid & duurzaamheid

Veiligheid en duurzaamheid staan centraal in onze aanpak voor gevelreiniging. We maken gebruik van de nieuwste en meest milieuvriendelijke middelen en apparatuur. Onze medewerkers beschikken allen over een VCA-certificaat, wat aangeeft dat zij werken volgens de veilige en milieuvriendelijke richtlijnen van het Veiligheid, Gezondheid en Milieu-keurmerk (VGM).

In situaties waarbij bepaalde vormen van vuil, zoals verfresten en roest, moeilijk te verwijderen zijn, passen we chemische reiniging toe. Hierbij brengen we een specifiek chemisch reinigingsmiddel aan op de gevel en spoelen dit samen met het vuil van de wand af. De opgevangen verfresten worden verzameld in een waterdoorlatend doek om de impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Neem direct contact op

Email

info@select-groep.nl

Adres

Deltazijde 24J
1261 ZM Blaricum

Telefoon

06 36 06 55 98

Vraag een offerte aan