Bouwschoonmaak

Bouwprojecten worden vaak onder strakke tijdsdruk opgeleverd, wat stress met zich meebrengt. In deze situaties biedt het geruststelling om te kunnen vertrouwen op een vaste samenwerkingspartner. Ons team, bestaande uit ervaren en deskundig opgeleide medewerkers, staat gereed om snel, vakkundig en veilig aan de slag te gaan.

 

Offerte aanvragenContact opnemen

Optimale bouwomgeving

Bouwschoonmaak omvat doorgaans twee hoofdonderdelen. Gedurende de bouwfase richt het zich op het schoon en vooral veilig houden van het bouwterrein, zodat alle bouwmedewerkers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Na afronding van het bouwproces voeren wij een opleveringsschoonmaak uit, die eveneens binnen het kader van onze bouwschoonmaak valt.

Veilige werkomgeving

Tijdens de bouwfase zorgen wij voor een opgeruimde bouwplaats en schone bouwketen, wat bijdraagt aan een veilige en efficiënte werkomgeving voor uw bouwteam.

Opleverschoonmaak Experts

De opleverschoonmaak, een essentieel onderdeel van onze bouwschoonmaak, omvat grondige taken zoals het verwijderen van bouwstof, verpakkingsmateriaal en andere bouwresten.

Z
Naleving richtlijnen

Onze werkwijze voldoet altijd aan de geldende veiligheids- en gezondheidsrichtlijnen, zowel voor uw bouwpersoneel als voor onze eigen medewerkers betrokken bij de schoonmaak.

Een veilig bouwproces

Gedurende het bouwproces ondersteunen wij bouwbedrijven door ervoor te zorgen dat de bouwplaats opgeruimd is en de bouwketen schoon zijn. Op deze manier creëren wij een veilige en aangename werkomgeving voor uw bouwteam, wat bijdraagt aan een efficiënter bouwproces en een tijdige oplevering binnen de gestelde deadline.

Onze werkwijze voldoet altijd aan de geldende richtlijnen en wetten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit geldt niet alleen voor de veiligheid van uw bouwpersoneel, maar ook voor de veiligheid van onze medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het schoonmaakwerk.

Opleverschoonmaak
De opleverschoonmaak is de initiële grondige schoonmaak die plaatsvindt na een bouw- of verbouwfase. Deze schoonmaak, onderdeel van onze bouwschoonmaak, omvat diverse taken zoals het verwijderen van achtergebleven bouwproducten zoals bouwstof, verpakkings- en beschermingsmateriaal, cementsluier en lijmresten.

Een kenmerk van de opleverschoonmaak is de vaak strakke tijdsdruk. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met dergelijke situaties en tonen flexibiliteit om ervoor te zorgen dat uw deadline wordt gehaald.

Neem direct contact op

Email

info@select-groep.nl

Adres

Deltazijde 24J
1261 ZM Blaricum

Telefoon

06 36 06 55 98

Vraag een offerte aan